Printer-friendly version Send to friend

Naše telo – dom naše duše

Naše telo – dom naše duše

Ušli smo u vreme nove evolucije: menjaju se vibracije, kako ljudske tako i planete Zemlje. Svet koji nam je poznat brzo se menja, život je sve manje predvidljiv, stara pravila kao da više ne važe.

Da li primećujete te promene? Imate li osećaj da se vreme ubrzava, da životni stavovi traže da se preispitaju, da naizgled živimo isto a sve je drugačije?

Mnogo pametnji od nas tvrde da ljudska duša podiže svoje vibracije, da teži svetu harmonije, ljubavi, empatije, duhovnosti. Sve se to dešava brzo a telo mora biti na visini zadatka kao nikada pre – lep, zdrav, čist, funkcionalan i siguran dom našeg unutrašnjeg bića. Bez toga ne možemo pratiti intenzivne energetske promene prirode koje su već u toku i bićemo van igre, van tog fascinantnog preobražaja čiji smo svedoci. A data nam je ta privilegija da smo njegovi svedoci.

Ako želimo da se podignemo na sledeći stepenik svesnosti, pre svega se moramo zapitatu:

ŠTA JE JE S NAŠIM TELOM ? Znamo li mi kako je ono? Imamo li vremena da oslušnemo njegov govor? Treba li mu nešto, je li umorno, muči li ga štogod? Taj unutrašnji dijalog je preko potreban i ako je iskren, uvek će nas odvesti do pravih odgovora.

Ono što je sigurno – trebaće vam više odmora , više vežbe, bolja ishrana. Preko vam je potreban i čistiji životni prostor, oslobadjanje od toksičnih medjuljudskih odnosa , a više nego ikada potrebno vam je izbacivanje iz organizma svih nagomilanih otrova – hemijskih i emocionalnih.

Ako prigrlite misao o svemu tome, ako slušate svoju intuiciju i glas svog tela, ako napravite male promene u životnom stilu, prigrlili ste ponovo prirodu i postali deo njenih radosnih promena.

U slučaju da vam je potrebna pomoć ili usmerenje, postoji više načina da se kroz holističke savremene tehnike taj proces ubrza. To se odnosi na tehnike dijagnostike energetskog stanja organizma, na sistem popunjavanja energetskog deficita, balansiranja i energetskog pročišćenja , na stručno vodjenu detoksikaciju organizma, na pažljivo odabran sistem vežbanja a i na pomoć kod oslobadjanja od opterećujućih emocionalnih stanja.

Ta pomoć spolja služi da popunimo prazninu do vremena kada će nam percepcija biti drugačija i kada ćemo, tad već na višem nivou svesnosti, telepatskim putem moći momentalno da sagledamo problem. (Šalimo se malo, ali samo malo)

Naše telo – dom naše duše