TERAPIJA

Isprobane kombinacije Bahovih kapi

Ljutnja

Namenjena  onima koji se duži period nalaze u stanju ljutnje. Ova jedinstvena kombinacija  će vam pomoći  da osvestite i uklonite razloge koje vas čine ljutim.  Pomaže vam da budete tolerantniji  i pozitivniji  prema drugima, bez obzira na njihove mane. Podstiče vašu velikodušnu prirodu  u situacijama kada osećate ljubomoru, zavist ili sumnjičavost. Omogućava vam da sebe posmatrate sa više humora umesto da se predate osećanju krivice.

Depresija

Namenjena  uklanjanju dubokih uzroka  depresivnih raspoloženja. Radi na osećanju ljutnje, beznadja i konstantne tuge. Ublažava  unutrašnji nemir i simptome hroničnog umora. Poboljšava koncentraciju i memoriju. Vraća ravnotežu. Donosi više radosti  i optimizma u vaš život.

Libido

Namenjena  je  svima koji  pate od manjka  seksualne želje i seksualnog zadovoljstva  ili se pak  pribojavaju  intimnog kontakta.  Vraća želju i osećaj zdravog apetita u odnosu na seksualni  čin.

Hronični umor

Za sve one koji  osećaju konstantnu mentalnu i fizičku iscrpljenost, pate od glavobolja, često su depresivni, razdražljivi, koji imaju nekvalitetan san  a bude se umorniji. Ova kombinacija  Bahovih kapi vraća  usredsredjenost, revitalizuje organizam, pomaže vam da budete ponovo u svom centru.

Samopouzdanje

Ako se divite drugima  a ne verujete da i vi možete postići iste rezultate. Ako ne verujete u svoj sud  i stalno tražite potvrdu okoline; ako se osećate inferiorno i depresivno; ako se kolebate, odugovlačite, omalovažavate sebe – ova kombinacija predstavlja formulu za jačanje samopouzdanja i samopoštovanja kada vam je to najpotrebnije.

Strahovi i anksioznost

Kombinacija koja pomaže da se suočite sa suštinom svojih strahova i shvatite da se radi o lažnom doživljaju koji samo izgleda kao realni.
Ova kombinacija radi na dubokim problemima  koji  izazivaju strah. Vraća vam  smirenost i samopouzdanje, uklanja preosetljivost svih vrsta.

Antistres

Kombinacija kapi koje vam pomažu da ostanete mirni, hladni, centrirani i racionalni u stresnim situacijama. Omekšavaju udar šoka, tuge i straha. Uz pomoć  ove kombinacije vi postajete svesni osnovnih problema  koji  su uzročnici stresa kod vas. Postajete  tolerantniji, polazi vam za rukom da razmišljate na mirniji i uravnotežen način.

Intuicija i jasna vizija

Usmerite viziju, poletite sa njom. Izdignite se iznad situacije i sagledajte gde želite da stignete. Kombinacija pročišćava intuiciju i diže vas na frekvenciju čiste vizije.