Printer-friendly version Send to friend

Reindrop masaža eteričnim uljima

Reindrop masaža eteričnim uljima je nova dimenzija života. Kiropraktičar iz bočice. Masaža za telo i dušu. Prekrasna tehnika koja detoksikuje, uklanja energetske blokade i dovodi telo do strukturnog, energetskog i emocionalnog balansa.

Nanošenjem većih količina eteričnih ulja na kičmu, ublažavaju se problemi vezani za samu kičmu i okolne mišiće a zbog povezanosti svakog pršljena sa unutrašnjim organima, terapijsko delovanje ove moćne tehnika širi se na čitav organizam.

Temelji se na teoriji da su mnogi tipovi skolioza i ostalih deformacija kičme posledica virusa i bakterija nastanjenih duž kičmene moždine, što stvara upalu koja utiče na položaj kičmenog stuba i okolnih mišića.

Zbog snažnog antimikrobnog delovanja eteričnih ulja, tehnika se koristi i za suzbijanje zapaljenskih procesa u organizmu a smanjuje i kiselost krvi. Mnogo puta je dokazano koliko upale i kiselost uzrokuju pojavu niza hroničnih bolesti.

Reindrop se preporučuje kod:

  • prevencije gripa

  • emocionalnih blokada

  • stresa

  • nesanice

  • problema kičme i zglobova

  • hroničnog umora

  • slabog imuniteta

  • depresivnih stanja

  • herpesa zostera

Postoje različite varijante reindropa. Ova koju mi primenjujemo teži izvornoj ali je medicinski i farmakološki utemeljena na dokazanom delovanju eteričnih ulja, uključujući i njihovo energetsko dejstvo.

Koristimo ulja kompanije Young Living, koja su hemijski i botanički definisana i koja zadovoljavaju najviše standarde. Deluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, antizapaljenski i analgetski. Pokreću snažnu detoksikaciju, regenerišu telo i podižu njegove frekvencije.

Uz njihovu pomoć negujemo sve nivoe našeg postojanja, uključujući i nedodirljivu duhovnu dimenziju. Telo se oslobađa od nagomilanog negativnog emocionalnog naboja. Povećava se lučenje endorfina – tog vladara raspoloženja, a osećaj zadovoljstva stimuliše i regeneriše telo na svim nivoima.

Očekivani efekat može da se postigne jedino sa uljima vrhunskog kvaliteta. Ulja koja se aplikuju na kožu, za nekoliko minuta dospevaju u krvotok a preko njega i do svake ćelije. Takvo njihovo dejstvo se nastavlja i nekoliko dana nakon tretmana.

Potrebno je 6-10 terapija zavisno od težine slučaja, a preventivno 3 terapije.